Rólunk

 

A mátészalkai székhelyű SANSZ ’90 Autósiskola 1990-ben alakult, fő tevékenységi köre gépjárművezetők képzése és hozzá kapcsolódó vizsgák lebonyolítása.

Megalakulásunktól kezdve arra törekedtünk, hogy tevékenységi körünket folyamatosan és fokozatosan növeljük, bővítsük. Igyekeztünk szélesíteni a képzésbe vonható személyek körét, illetve felvállalni olyan speciális képzési formákat, melyek más oktató közösségek nem, vagy csak részben végeztek. A képzésbe vonandók létszámának növelését egyrészt különböző kedvezményekkel és akciókkal próbáltuk elérni, másrészt folyamatosan kerestük az együttműködés lehetőségét egyes állami és társadalmi szervezetekkel.

Mátészalka és vonzáskörzetében a Sansz autósiskola rendelkezik a legszélesebb körű járművezetői engedély megszerzésére irányuló képzési kínállattal.

 

Az iskolánkba jelentkezők az alábbi kategóriákból, tudnak vezetői engedélyt szerezni.

 

Iskolánknál van lehetőség GKI Tehergépkocsivezető és autóbuszvezető szaktanfolyamok elvégzésére is.

 

Mátészalkán a 471-es számú főút mellett egy saját 7000 nm-es rutinpályával rendelkezünk.

Iskolánk jelenleg 16 fő megbízásos jogviszonyban foglalkoztatott oktatóval dolgozik Mátészalka, Fehérgyarmat, Nyírbátor, Vásárosnamény térségében. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően iskolánk jelentős eszközállománnyal rendelkezik.

2021-től az iskola ügyfélfogadója és tanterme a mátészalkai vasútállomás szomszédságában a Seregély út 17. szám alatt található.

 

 

Várjuk jelentkezését!

Sansz autósiksola