E-learning részletes tájékoztató

 

KRESZ tanfolyam bárhol, bármikor.

Mi is az, az e-learning? Félni kell tőle? Tényleg könnyen lehet online tanulni a KRESZ-t? Sokáig sorolhatnánk az ehhez hasonló kérdéseket.

 

Sokan vannak akik elfoglatságaik miatt,  nem tudnak részt venni  tantermi KRESZ tanfolyamon.

Nekik ajánljuk az online, vagy más néven e-learning képzést.

 

Az tananyagot egy online felületen keresztül lehet elérni. Nincs másra szükség csak email címre, internet elérésre és egy laptopra, számítógépre vagy akár okostelefonra.

 

A tananyag lényegre törő szövegrészekkel, multimédiás elemekkel, ábrákkal és interaktív animációkkal, videókkal életszerű példákkal segíti a tanulást

 

Az online tananyag tanulása egy nagyon szigorú és következetes rendszer alapján lett kitalálva. A tananyag részei, úgynevezett modulok lezárását követően folyamatos tesztkérdéseket kap ezzel is könnyítve a tanulást, így egyfajta visszacsatolást kap a már megszerzett tudásodról. A tesztek a hatósági vizsgán előforduló kérdésekkel készítenek fel a KRESZ vizsgára.

 

Nem említettük még az online tanulás legnagyobb előnyét: bárhol és bármikor elérhető a tanagyag, így kényelmesen otthonról is elsajátíthatod a KRESZt, akár külföldről is tanulhatsz.

 

Ha sikerült Önhöz közelebb hozni az online KRESZ tanulást, akkor nincs más dolga, csak felkeresni iskolánkat. ( A  beiratkozáshoz gmail.com emailt cím is szükséges)

 

Szeretné kipróbálni valamely demo tananyagokat kattintson a kategóriára.